AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çamaşır asmak

Kahve falında temiz çamaşır asmak

Kahve falında temiz çamaşır asmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, maddi durumun düzeltileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet eder.

Kahve falında temiz çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında temiz çamaşır asmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak şansının yaver gideceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda çamaşır asmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çamaşır asmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir