AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çamaşır görmek

Kahve falında temiz çamaşır görmek

Kahve falında temiz çamaşır görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır giymek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yıkanmış temiz çamaşır görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz çamaşır görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz çamaşır asmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir