AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yüzün güleceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Kahve falında ipten çamaşır toplamak maddi güç sahibi olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe asılı çamaşır görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır ipi almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipte çamaşır görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir