AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış temiz bulaşık görmek ticaret ehli olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bulaşık görmek büyük borçlara girmeyeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak bunalıma düşeceğine, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta bulaşık yıkamak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, namaz kılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir