AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ayakkabı giymek

Kahve falında temiz ayakkabı giymek

Kahve falında temiz ayakkabı giymek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rızkının da genişleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Kahve falında temiz ayakkabı giymek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında temiz ayakkabı görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz kıyafet giymek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında temiz elbiseler giymek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz külot giymek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz çorap giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz atlet giymek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir