AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı görmek

Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı görmek

Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında yeni ve temiz ayakkabı görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında yeni temiz ev görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında temiz ayakkabı giymek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında temiz ayakkabı görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, elinin darda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeni kahverengi ayakkabı görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir