AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının telefonunu görmek

Kahve falında arkadaşının telefonunu görmek

Kahve falında arkadaşının telefonunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının telefonunu gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına telefon vermek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla telefonda konuşmak yoksul için zenginliğe, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla telefonda konuşmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla telefonda konuşmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, derde ve kedere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak nasiplerini alacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir