AnaSayfa / Genel / Kahve falında tribünde maç izlemek

Kahve falında tribünde maç izlemek

Kahve falında tribünde maç izlemek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tribünde maç izlemek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tribünde maç izlemek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında tribün görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tribünde oturmak inancını bir kenara atacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında tribünde olmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında statta maç izlemek mesleğinde çok başarılı olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis maçı izlemek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında maç izlemek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir