AnaSayfa / Genel / Kahve falında anten kurmak

Kahve falında anten kurmak

Kahve falında anten kurmak asla harama bulaşmayacağına, mutluluğunun artacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anten kurmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında anten kurmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, amaçlarına ulaşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında anten düzeltmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anten bağlamak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Kahve falında tv anteni görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Kahve falında uydu anteni görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antenli böcek görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında radyo anteni görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir