AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kırılması görmek

Kahve falında televizyon kırılması görmek

Kahve falında televizyon kırılması görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon kırılması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon kırılması görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında lcd televizyon görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk televizyon görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında televizyonda maç izlemek doğru iş ortaklığı yapacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyonda ünlü görmek çevresinin genişleyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında küçük televizyon görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon masası görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir