AnaSayfa / Genel / Kahve falında lcd televizyon görmek

Kahve falında lcd televizyon görmek

Kahve falında lcd televizyon görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lcd televizyon gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında televizyon görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı televizyon görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon kırılması görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon hediye edildiğini görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyoncu görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyonda haber görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon kazanmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir