AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek

Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek

Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında televizyonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında televizyon kırılması görmek hastalanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Kahve falında televizyonda ünlü görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında televizyonda film izlemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında televizyon izlediğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika televizyon görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek asosyal bir insan haline geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir