AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk televizyon görmek

Kahve falında bozuk televizyon görmek

Kahve falında bozuk televizyon görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk televizyon gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında bozuk televizyon görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon taşımak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında televizyon almak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Kahve falında televizyon sunucusu görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında televizyon kırılması görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini televizyonda görmek bütçesinin küçüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz televizyon görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonu kapatamamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir