AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük televizyon görmek

Kahve falında küçük televizyon görmek

Kahve falında küçük televizyon görmek günahtan temizlenmeye, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük televizyon gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında küçük televizyon görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yeni televizyon görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Kahve falında televizyonun patladığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyon kırmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında televizyon tamir etmek onları tebrik edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında televizyona bakmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon bakmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir