AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunun yandığını görmek

Kahve falında telefonunun yandığını görmek

Kahve falında telefonunun yandığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, spor yapmaya başlanılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonunun yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek parasız kalmaya, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında telefonunun yandığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında telefonun yandığını görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinin yandığını görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında örümceğin yandığını görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını yandığını görmek kazancının yerine gelmesine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında işyerini yandığını görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir