AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını yandığını görmek

Kahve falında saçını yandığını görmek

Kahve falında saçını yandığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında saçını yandığını gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçlarının yandığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçların yandığını görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçının yandığını görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarımın yandığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçının yandığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek çok üzüleceğine, makbul olan şeylere alamet eder.

Kahve falında saçımın yandığını görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir