Kahve falında telefonun yandığını görmek

Kahve falında telefonun yandığını görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonun yandığını gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonun yandığını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında telefonunun yandığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahallenin yandığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnının yandığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağının yandığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde ateş yandığını görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir