AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun düştüğünü görmek

Kahve falında telefonun düştüğünü görmek

Kahve falında telefonun düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun düştüğünü gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında telefonun tuvalete düştüğünü görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu yere düşürmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında suya düşen telefon görmek bekarlar için evlenmeye, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu düşürmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir