AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağı patlamak

Kahve falında dudağı patlamak

Kahve falında dudağı patlamak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağı patlamak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında dudağı patlamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın patladığını görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında arabaların patladığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocağın patladığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında uçağın patladığını görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir