AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu havuza düşürmek

Kahve falında telefonu havuza düşürmek

Kahve falında telefonu havuza düşürmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu havuza düşürmek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında telefonu havuza düşürmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun havuza düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun havuza düştüğünü görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına delalettir.

Kahve falında havuza düştüğünü görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin havuza düştüğünü görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir