AnaSayfa / Genel / Kahve falında can yakmak

Kahve falında can yakmak

Kahve falında can yakmak başına bazı musibetlerin geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında can yakmak gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Kahve falında birinin canını yakmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında can yakmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü balığın canlandığını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün canlandığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret eder.

Kahve falında babayı can çekişirken görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin can çekiştiğini görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil can erik yemek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında can verirken görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir