AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünü unutmak

Kahve falında yüzüğünü unutmak

Kahve falında yüzüğünü unutmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorumlulukların azalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünü unutmak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında yüzüğünü unutmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük unutmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, adaletin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında çorap unutmak yaşama hevesinden olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyasını unutmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir