AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun fırlatmak

Kahve falında sabun fırlatmak

Kahve falında sabun fırlatmak saygın bir hayat yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sabun fırlatmak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında sabun fırlatmak işlerin yolunda gideceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında birine taş fırlatmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Kahve falında fıratta yüzmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında masa fırlatmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi fırlatmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek fırlatmak hayatının güzelleşeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon fırlatmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya fırlatılmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir