AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin aradığını görmek

Kahve falında polisin aradığını görmek

Kahve falında polisin aradığını görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kazancının günden güne artacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında polisin aradığını gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında polisin aradığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla polisi aramak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sevilen bir dostun geleceğine işarettir.

Kahve falında polisi aradığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisi telefonla aramak başarısızlıklara düşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis aramak çok üst mevkilere yükseleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında polisi aramak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla polis aramak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir