AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla oyun oynamak

Kahve falında telefonla oyun oynamak

Kahve falında telefonla oyun oynamak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kötü gününden de geri duracağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında telefonla oyun oynamak düşmana karşı mahcup olmayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında telefonda oyun oynamak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide oyun oynamak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalettir.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında mezarda oyun oynamak rahata ereceğine, ferahlayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir