AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaklaşan güzel günlere, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, rahat bir işe girileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, ün sahibi birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında telefonla oyun oynamak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında müzik eşliğinde oyun oynamak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, hanesine bolluk geleceğine inanılır.

Kahve falında camide oyun oynamak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle oyun oynamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, doğru yolu bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir