AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvehanede oyun oynamak

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, haneye dertlerin gireceğine , eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, büyük başarılara imza atacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Kahve falında köy kahvehanesi görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulur.

Kahve falında kahvehaneye gitmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kahvehanede çalışmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahvehanede çay içmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek işlerinin azalacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında kahvehaneye girmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kahvehane görmek durumun değişmesine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir