AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda oyun oynamak

Kahve falında telefonda oyun oynamak

Kahve falında telefonda oyun oynamak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, günahların da affolacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında telefonda oyun oynamak büyük sıkıntılar çekileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla oyun oynamak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında köpekle oyun oynamak yeni başlangıçlar yapacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyun havası oynamak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı oyun oynamak tatsız durumların yaşanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında biriyle oyun oynamak prestij sahibi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir