AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesaj yazmak

Kahve falında mesaj yazmak

Kahve falında mesaj yazmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hem dua alacağına işarettir.

Kahve falında mesaj yazmak gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine mesaj yazmak maddi durumun düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Kahve falında mesaj yazmak doğru iş ortaklığı yapacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mesaj yazdığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında ölüden mesaj almak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında telefon mesajı almak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mesaj göndermek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden mesaj almak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir