AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisiyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölen birisiyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölen birisiyle telefonla konuşmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen birisiyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak büyük tartışmalara gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak ağız tadının bozulmayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir