AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşan birini görmek

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında telefonla konuşan birini gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek hayatının afiyette geçeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında telefonla konuşamamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda konuşamamak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek parasına da para ekleyeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir