AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi zararlara uğrayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, rahat erileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşanı görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin telefonla konuştuğunu görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir