AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon konuştuğunu görmek

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek kolay yollardan kazanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşamamak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, mutlu bir evliliğe alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir