AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinin hızlanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla konuşamamak işlerinden belirsizlik olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla konu mak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla konuşanı görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak hayatının alt üst olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir