AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda konuşamamak

Kahve falında telefonda konuşamamak

Kahve falında telefonda konuşamamak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Kahve falında telefonda konuşamamak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında telefonla konu mak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek içine düşen fesada yeniliceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ona mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir