AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konu mak

Kahve falında telefonla konu mak

Kahve falında telefonla konu mak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla konu mak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında telefonda konuşamamak gelirinin giderinden fazla olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, önünü göremez olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla konuşamamak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşanı görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir