AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşanı görmek

Kahve falında telefonla konuşanı görmek

Kahve falında telefonla konuşanı görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla konuşanı gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında telefonla konu mak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendisini işine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin telefonla konuştuğunu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir