AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla kavga etmek

Kahve falında telefonla kavga etmek

Kahve falında telefonla kavga etmek korkularından kurtulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında telefonla kavga etmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında biriyle telefonda kavga etmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aç kalacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla kavga etmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında telefonda kavga etmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda numara görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon fatura görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir