AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda kavga etmek

Kahve falında telefonda kavga etmek

Kahve falında telefonda kavga etmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, üstün başarılar alacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında telefonda kavga etmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle telefonda kavga etmek işveren koltuğunda oturacağına, sorununu kolayca çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla kavga etmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Kahve falında telefonda kavga etmek zor durumlarda kalacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı telefon görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, parasal durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla telefonda konuşmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir