AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında telefonda kavga ettiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda kavga etmek dara düşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla kavga etmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında telefonda kavga etmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon tamir ettirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon hediye edildiğini görmek yaşamını kolaylaştıracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir