AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan ses duymak

Kahve falında telefondan ses duymak

Kahve falında telefondan ses duymak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, onu alkışlayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefondan ses duymak gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında telefonda ses duymak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında telefon sesi duymak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında telefondan ses duymak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon sesi görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında rüzgar sesi duymak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir