AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak rahat bir dönem yaşanacağına, onlara sanat öğreteceğine, sabit geliri olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kazancın daha da artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak iftiraya uğrayacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Kahve falında telefonda ses duymak küslerin barışacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında telefon sesi duymak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak helal rızık elde edeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan ses duymak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir