AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon sesi görmek

Kahve falında telefon sesi görmek

Kahve falında telefon sesi görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yüksek makamlara geleceğine, darlık içine düşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında telefon sesi gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon sesi görmek varlıklı kimse olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında telefon sesi duymak inanca ve cesarete sahip olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak fikirlerinin amacına ulaşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda ses duymak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan ses duymak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tren sesi duymak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir