AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hatalı yollara sapılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında kızla telefonla konuşmak çevreye karşı itibarın artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak yanlışlara düşeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında telefonla konuşmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir