AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurunun kaçacağına, kötü durumlara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, her şeyin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annesiyle telefonda konuşmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle telefonda konuşmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle telefonda konuşmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak yanlış anlaşılacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalettir.

Kahve falında annemle telefonla konuşmak mutluluğunun katlanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir