AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek sesi duymak

Kahve falında erkek sesi duymak

Kahve falında erkek sesi duymak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, malının artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında erkek sesi duymak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret eder.

Kahve falında gaipten erkek sesi duymak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin sesini duymak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak büyük sorunlar yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam sesi duymak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir