AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon tamir etmek

Kahve falında telefon tamir etmek

Kahve falında telefon tamir etmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, insanlara öncülük edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında telefon tamir etmek gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında telefon tamir ettirmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon tamir etmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek uzun sohbetler edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir tamir etmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında camii tamir etmek her şeyin yolunda gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek maddi zarar edeceğine, mevki kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca tamir etmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek emeklerin boş yere harcanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir