AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını tamir etmek

Kahve falında evin duvarını tamir etmek

Kahve falında evin duvarını tamir etmek imkânların çok daha iyi olacağına, umutlarını kaybedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarı tamir etmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı tamir etmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar tamir etmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını tamir etmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, bereketin eksileceğine işarettir.

Kahve falında evin içini tamir etmek artık kötü günler yaşamayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evini tamir etmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir