AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii tamir etmek

Kahve falında camii tamir etmek

Kahve falında camii tamir etmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, iftiraya uğrayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii tamir etmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında cami tamir etmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında camiyi tamir etmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami tamiri görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında camii tamir etmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı tamir etmek kazancını çoğaltacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında motor tamiri görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere tamir etmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında motor tamir ettirmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir