AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon ışığı görmek

Kahve falında telefon ışığı görmek

Kahve falında telefon ışığı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulur.

Kahve falında telefon ışığı gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında telefon ışığı görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilahi ışık görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet eder.

Kahve falında ışık yakmaya çalışmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede ışık görmek yüceltileceği sözler duyacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe ışık görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıkları yanan ev görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir